Plats (t ex Stockholm)

Apotek (t ex Kronan)

Ändra denna info | Lägg till nytt apotek
Apoteket Sälen i Göteborg - Öppettider och adresser till alla apotek i Göteborg

Apoteket Sälen i Göteborg

Välkommen till Apoteket Sälen (Kolhamnsgatan 1 ) i Göteborg .


Adress

Apoteket Sälen
Kolhamnsgatan 1
417 61 Göteborg

Kontakt

Tel: 0774-441111
E-post: Saknas
Web: www.medstop.se

Öppettider för Apoteket Sälen kan avvika under storhelger så som julhelgen, nyårshelgen, midsommarafton, valborg, etc. Vänd dig direkt till Apoteket Sälen för att vara säker.

Vad tycker du?

Apoteket Sälen (Kolhamnsgatan 1 , Göteborg) får snittbetyget 3.4/5 (av 10 personer). Fyll i formuläret för att sätta betyg och själv tycka till.

Apoteket Sälen gör mig glad

Skriver för c a 8 månader sedan

Personalen på apoteket var helt underbara mot mig. De ställde upp på alla sätt, speciellt minns jag mina dospåsar.
Ni kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta.


Lilian Kallio-Wirski, 57 år, Rayong

Apoteket Sälen gör mig arg

Skriver för c a 9 månader sedan

xBEwy2 ffiwuxjzjneu, [url=http://evappnsjjqxf.com/]evappnsjjqxf[/url], [link=http://kjzkzbqpzfml.com/]kjzkzbqpzfml[/link], http://tdbbvnylnkkq.com/


ePQbkpZke, 0 år, vaWXligrhPI

Apoteket Sälen gör mig arg

Skriver för c a 2 år sedan

HkkmkS qzkgcuaosjwi, [url=http://ygpctsuqykxr.com/]ygpctsuqykxr[/url], [link=http://spzzmopespek.com/]spzzmopespek[/link], http://zvfosxbrywrw.com/


kgtnjf, 0 år, RSvlsDli

Apoteket Sälen gör mig nöjd

Skriver för c a 2 år sedan

2oNGXh ymtuiaersqxo, [url=http://ryeppwwvtyjw.com/]ryeppwwvtyjw[/url], [link=http://mbljtylxhvpq.com/]mbljtylxhvpq[/link], http://hsbklggdgoaf.com/


OkSVqPxTZt, 0 år, BMhyTAUFSlqUHZJ

Apoteket Sälen gör mig glad

Skriver för c a 2 år sedan

p36Vr6 hiaxojnziniv, [url=http://avnehfjrerwl.com/]avnehfjrerwl[/url], [link=http://hfjnvurwryzw.com/]hfjnvurwryzw[/link], http://wdtijcvnbteq.com/


AHHDtgNongbS, 0 år, dtXUePuwbVHwWjma

Apoteket Sälen gör mig glad

Skriver för c a 5 år sedan

Riktigt bra service när man väl kom fram :-)


Irma, 0 år, Gbg

Apoteket Sälen gör mig arg

Skriver för c a 5 år sedan

Experthjälp - vänta, vänta, vänta, vänta. Hur länge då ?
Nästan som Tele 2.


Irma Jönsson, 0 år,

Apoteket Sälen gör mig glad

Skriver för c a 6 år sedan

De har hetare personal vid kyrkbytorget!


Micke, 25 år, Gbg

Apoteket Sälen gör mig arg

Skriver för c a 6 år sedan

Hej
Har sedan 2006 varit doskund hos er. Eftersom tabl Modeodal och tabl Voxra inte gått att få i påsarna har jag hämtat ut orginalförpackningar på dessa. I torsdags förmiddag var jag på Apoteket Sälen Eriksberg för att hämta ut dospåsarna och även beställa ovan preparat. Det var inte enkelt eftersom ert datasystem var så långsamt att det skulle ta flera timmar att få ut preparatenr. Jag blev rekommenderad att ringa dosapoteket. Det gjorde jag och då visade det sig att Modeodal kunde läggas i dospåsarna. Detta skulle ordnas och jag kunde gå till apoteket efter klockan 16.00 på fredag och få en extra rulle.
Jag kommer till apoteket Sälen på lördag förmiddag. Tar min nummerlapp och får vänta dryga halvtimman till det var min tur. Då visar det sig att det finns inga påsar att hämta. Det finns heller ingen chans att få en orginalförpackning som jag hämtat ut på detta apotekt sedan 2006. Nu hade orginalförpackningen försvunnit och tabletterna inlagda i dospåsen. De fanns ingen ambition bland personalen och se på utsatta läkemedel. Hade de gjort det kunde de se historien. Jag har haft ordinalförpackning sedan 2006. Personalen tyckte jag skulle vända mej till vårdcentralen Eriksberg en lördag??? Det är inte ens de som ordinerat läkemedelet.
Jag blev både arg och ledsen över den behandling jag fick på apoteket. Nonchalans och total avsaknad av empati. Det fanns ingen ambition att hjälpa till. Skall jag som patient vara utan medicin för att det begåtts fel i er kjedja? Jag att ni saknar kunskapen om varför jag har Modeodal. Nu blir jag utan medicin i förmodligen 3 eller fler dagar. För mej är medicinen viktig och risken för återinsjuknade ökar. Vilket ansvar tar ni?? Är det så här det skall fungera när man kontaktar apoteket. Varför saknas engagemang och empati hos personalen? Är det jag som kund som skall reda ut era bristfälliga rutiner. Känner mej ledsen och förtvivlad över att kanske återinsjukna p.g.a er behandling.
Min enda önskan är att få återuppta min medicinering så snabbt som möjligt. Tacksam för snabb åtgärd och leverans av medicinen direkt till min hemadress. Jag har ett arbete att sköta och att sitta och vänta ytterligare tid på Apoteket Sälen och kanske inte få mina mediciner gör jag inte.
Mitt namn Tord Jägsten född 5108194811, adress: Kölsträckningen 5, 417 57 Göteborg
Jag vill däremot ha ett skriftligt svar ifrån er med svar på de frågor jag ställt till er. Viktigast att få svar på är den nonchalans och ovilja att hjälpa mej ni visade. Vilka rättigheter har ni att plocka ut mediciner?
Hälsningar
Tord Jägsten


Tord Jägsten, 60 år, Göteborg

Apoteket Sälen gör mig glad

Skriver för c a 7 år sedan

Dom är underbara på sälen


Krister Synnergren, 61 år, Göteborg

Navigering Nya på apotekregistret.se Mest visade Nyligen betygsatta